logistics underlineText
Va invitam sa ne cereti o
Oferta personalizata

Oricine a avut de organizat cel putin un eveniment, cunoaste faptul ca pe durata organizarii evenimentului exista o multitudine de amanunte ce trebuie luate in calcul, sarcina plictisitoare si obositoare, consumatoare de timp, resurse si energie.

Acest aspect este valabil si in ceea ce priveste alegerea echipamentelor optime, potrivite necesitatilor evenimentului dumneavoastra, instalarea si alegerea decoratiunilor potrivite.

Pentru confortul si reusita evenimentelor dumneavoastra, Olivia Catering va pune la dispozitie o gama extinsa de echipamente si logistica necesara.

De la corturi si pavilioane, drapaje, mobilier decorativ, la scaune de conferinta, mese pentru cina sau mese cocktail, vesela, decoratiuni, echipamente specifice pentru bufet si catering sau masini de transport frigorifice, suntem pregatiti pentru a face fata oricaror necesitati.

Conceptul de "Servicii integrate si personalizate" reprezinta pentru noi o certitudine si o valoare de baza a activitatii, iar pentru dumneavoastra, un grad de confort ridicat, o economie de timp si resurse financiare, toate acestea pentru succesul evenimentului dorit.